петък, 8 март 2013 г.

9-ти Март Или Честит Сбор!

Тей като днес е 9ти Март, или ден по-късно от 8ми Март - Международния ден на жената, за повечето жени днес денят може да се окаже кошмарен. По пътя на моята логика днес не е само ден по-късно, а и най-вероятно няколко стотин грама водка с портокалов сок, няколко уискита и "д'ст'на коктейла" по-късно...

За това моите прогнози са
че, 60 на 100 от женското съсловие, днес ще надигнат морни главици и ще се чудят в първите 2 часа какво става. Първо да дам съвет от личен опит - не се паникьосвайте ако сте си вкъщи в леглото. Всичко е окей, с изключение на това че или нечии телефон е пълен с ваши екзотични снимки за които още не се сещате, или сте вече във фейсбук!

Ако се събуждате на място което изглежда като сцена от "Последните Дни На Калигула" също няма причина да се притеснявате, това също е знак за добър край на вечерта. С опасност да прозвуча като Морфей от "Матрицата" - "Отговорите тепърва предстоят...".

За тези които търсят лек за главоболието в Google и са попаднали на тази статия ето и няколко метода които аз използвам във 364-те дни около 8ми Март:

1. Първото нещо което искате да направите е да си вземете турбо-убодряващ душ който ще възвърне желанието да останете извън леглото си за целия ден.
2. След това за пристрастените дами към кофеина следва силно, горещо кафе подправено с мляко и сметана по желание. За тези които никога не пият кафе преди закуска, препоръчвам препечен тост с неангажиращи добавки като масло, сок от портокал или просто кофичка кисело мляко. Плодове - портокал, ябълка, банан, диня, пъпеш и производните. Не злоупотребявайте с грепфрута!
3. След като минат тези процедури може да наблегнете на слънцестоенето и вдишването на огромни количества чист въздух. Ще стимулира мисълта и обмена на полезни съставки в кръвта.
4. Препоръчвам също около 500ml Coca-Cola. Изпитана напитка, съдържаща не малко вредни съставки, но в моменти като тези може да се направи изключение.

Опитайте тези няколко манипулации преди да посегнете към аспирини, ацефеини и другите лекарства за глава. Помнете че махмурлука си е нещо съвсем нормално след мощни напивания и всичко ще е по старо му най-късно на другия ден.Няма коментари:

Публикуване на коментар